Velkommen til vores skole.

Her kan du se hvilke afdelinger vi har, hvilke steder og hvilke funktioner og personer som er den del af Lille Værløse Skole

BF7C546A 67E1 4E96 846B 80F896D33640

Til orientering

Vi har en smittet elev. Der iværksættes hjemsendelse af klassen 6b i nær kontaktprogram for enkelte elever jf. Forholdsregler ved tilfælde af COVID-19 i dagtilbud, skoler og ungdomsuddannelser, 2. udgave, 25. august 2020 .

Den smittede har fået testresultat fredag morgen og det betød at klassen ikke mødte i skolen fredag den 30.10, således at hjemsendelse til test sker med første dag 30.10. Afhængigt af ventetid på test forventes alle negativt testede elever tilbage til almindelig undervisning tidligst  d 4.11.

Nødundervisningen etableres således for at forebygge yderligere smittespredning jf. retningslinjerne.

Mange hilsner

Peter Thomsen