8CE0CD19 9063 4913 B613 35D055EC1E02

Børnehaveklasseleder, lærer og pædagog til Lille Værløse Skole

Vi søger flere stillinger:

1 Dansklærer på 6. og 7. årgang.​

Ansættelsessamtaler sker løbende fra i uge 31+32+33+34.

Første samtale fredag uge 31.

Hvem er du?

• Du skal være uddannet  pædagog eller lærer alt efter hvilken stilling du søger.
  • Har gode faglige og didaktiske evner i dine fag og formår at gøre undervisningen levende, engagerende og lærerig
  • Har en positiv, humoristisk og anerkendende tilgang til børn og voksne
  • Besidder stærke relationskompetencer
  • Nærer et brændende ønske om at skabe motiverende og lærerige læreprocesser, ser muligheder og handler derefter.
  • Får energi af at være på en folkeskole i konstant udvikling
  • Ser forældresamarbejdet som en vigtig del af dit arbejde

Generelt

Derudover er det vigtigt, at vores nye medarbejdere deler værdier og ambitioner på det grundlag, vi bygger vores skole på. Du har en anerkendende tilgang og ser mennesker som en ressource. Du ser mulighederne i hverdagen og handler derpå, både på den korte og lange bane. Du er god til dit fag og brænder for elevernes læring og trivsel.

Hvem er vi?

Vores skole består af i alt 665 elever og 110 medarbejdere.

Skoledelen er undervisningsmæssigt opdelt i børnemiljø og ungemiljø. En del af børnemiljøet fra 0. – 3. årgang er placeret i Jonstrup med tilhørende FFO. Som en del af skolen har vi en kommunal gruppeordning med elever fra 0. – 9. årgang.

Som en del af skolen har vi en gruppeordning som en del af Lille Værløse Skole.

Gruppeordninger har 77 elever, som fordeler sig på 4 storklasser, der er yderligt fordelt på mindre grupper. Det betyder, at der i  gennemsnittet er 7 elever i hver gruppe. Vi har elever fra fra 0. klasse til og med 9. klasse.

Lille Værløse Skole er karakteriseret ved en flok ambitiøse, engagerede og fleksible medarbejdere, en alsidig og kreativ børnegruppe og en skoleledelse, der fokuserer på at skabe balance mellem faglig udvikling og styrkelsen af personlige og sociale kompetencer.

På skolen er vi meget aktive i samarbejdet med det lokale erhvervsliv/foreninger og omkringliggende samfund, og vi er stolte af, hvordan vores medarbejdere får bragt virkeligheden ind i undervisningen gennem kreative og nyskabende projekter.

Lille Værløse Skole har gode og moderne faglokaler, FFO-faciliteter og udeområder med naturlegeplads. Hertil kommer vores nye, både i Værløse og Jonstrup. Skolen er tæt beliggende tæt ved Værløse Station og i nærheden af dejlig natur.

Kontakt

Du er meget velkommen til at kontakte os i forhold til stillingen. Du kan kontakte skoleleder Peter Thomsen fra den 20 juli på tlf. 72 16 46 45 (Almen)

Vi ser meget gerne, at du aflægger skolen et uformelt besøg i august, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål og fornemme hverdagen hos os. Du er velkommen til at aftale dette når du kontakter os.

Ansøgningsfrist

Seneste mandag d. 21. august 2022 kl. 24.00

Ansættelsessamtaler

Vi kalder løbende ind til samtaler i hele august måned.

Når du sender din ansøgning vi beder dig søge jobbet online. Klik på "Send ansøgning" nederst og vedhæft din ansøgning, CV, bevis for professionsbachelor som lærer eller pædagog (obligatorisk) og anden relevant dokumentation. Det er et krav et krav at du har en fuld professionsbachelor som lærer.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

C188449F 112C 4D7B 8608 F97C75426527

Velkommen til vores skole.

Her kan du se hvilke afdelinger vi har, hvilke steder og hvilke funktioner og personer som er den del af Lille Værløse Skole

BF7C546A 67E1 4E96 846B 80F896D33640